Hoe Zie Ik Het Aantal Berichten In Mijn Gmail Inbox?

Probeer je het aantal berichten in je Gmail-inbox te zien, maar kun je dit niet doen? Dan moet je blij zijn dat je eindelijk de perfecte plek hebt gevonden. En als je een aantal gerelateerde Gmail-problemen hebt, neem dan contact op met de Gmail Bellen Nummer Belgie voor de beste oplossingen. De experts zorgen dan zo snel mogelijk voor betrouwbare en bruikbare oplossingen.

Je moet weten dat in Gmail de reacties op een bericht zijn gegroepeerd in conversaties. Daarom kunt u in uw inbox het aantal conversaties zien, maar niet het aantal berichten.

Hieronder volgen de stappen om aan de slag te gaan en het proces te voltooien om het aantal berichten in uw Gmail-inbox te kunnen zien:

 U zou moeten beginnen door eerst op uw computer te gaan en Gmail te openen. Het is niet mogelijk om het aantal berichten te vinden met de Gmail-app.
 Daarna moet u rechtsboven in het scherm klikken op het tandwiel Instellingen> Instellingen.
 En dan moet je naar beneden scrollen naar het gedeelte ‘Conversatieweergave’.
 Vervolgens moet u onder aan de huidige pagina een klik geven op de optie ‘Wijzigingen opslaan’.
 U moet nu teruggaan naar uw inbox en dan het aantal berichten zien dat het bevat. En als u meer dan één sectie of categorieën heeft, vergeet dan niet om het aantal berichten in elke sectie toe te voegen.
 Eindelijk, als je klaar bent met de bovenstaande stappen, moet je teruggaan naar Instellingen, en dan moet je het tabblad ‘Conversatieweergave’ inschakelen.

Nadat u klaar bent met het doorlopen van de gegeven stappen, zou u tevreden moeten zijn met het resultaat, aangezien de stappen u zouden moeten helpen om het gewenste met succes te voltooien. Maar als u problemen ondervindt, moet u onmiddellijk contact opnemen met Gmail Telefoonnummer zonder enige aarzeling. En het team van technici zal u onmiddellijk helpen met de meest relevante oplossingen zonder vertraging en uw problemen zullen worden opgelost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *