Hoe Stel Ik Gmail In Op Mijn IPhone Met IMAP?

Vind je het moeilijk om Gmail op je iPhone in te stellen met behulp van IMAP? Nu je naar deze blog bent gekomen, heb je je probleem binnen de kortste keren opgelost. Mocht u echter hulp nodig hebben bij andere Gmail-problemen, dan kunt u direct Bellen Gmail Telefoonnummer , wanneer u maar wilt. En de experts zullen u onmiddellijk de nodige oplossingen bieden.

De stappen worden hieronder vermeld om aan de slag te gaan met de procedure:

 U moet beginnen met het inschakelen van IMAP voor Gmail.
 En vervolgens op het startscherm van je iPhone, moet je de instellingen openen.
 Daarna zou u naar de ‘Wachtwoorden en accounts> Account toevoegen’ moeten gaan en nu Google kiezen.

Opmerking: u moet weten dat deze schermen een andere naam hebben in oudere versies van de Mail-app. daarom zou je ‘Mail> Contacten> Agenda’s’ moeten kiezen en dan moet je naar de optie ‘Account toevoegen> Google Mail’ gaan.

 Nu op de weergegeven pagina, moet u uw Gmail-e-mailadres invoeren en vervolgens op de knop Volgende tikken.
 U moet ook uw Gmail-wachtwoord invoeren en vervolgens nogmaals op de knop Volgende tikken.
 En als u nu een bericht over de 2-factor authenticatie op uw scherm krijgt, moet u de meegeleverde instructies volgen. U ziet dit bericht echter alleen als de 2-factor-authenticatie is ingeschakeld op uw Gmail-account.
 U moet nu de e-mailtuimelschakelaar aanzetten om er zeker van te zijn dat uw e-mail kan worden gebruikt. En als u wilt, kunt u ook andere items inschakelen om contacten, agendagebeurtenissen en notities te synchroniseren.
 Nu hoef je alleen maar op de ‘Opslaan’ knop te tikken.
 Ten slotte moet u op de startknop drukken om het startscherm te kunnen verlaten.

Wanneer u de gegeven stappen heeft voltooid, zou de installatie met succes moeten zijn voltooid. En als u problemen ondervindt, kunt u een Gmail Nummer Bellen Belgie geven. De technici zullen u vervolgens begeleiden met de beste en meest bruikbare oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *