Hoe De Typen Inbox En Tabbladen in Gmail Beheren?

Probeer je de typen inbox en tabbladen in je Gmail-account te beheren? Dan zul je hier in deze blog zeker in een mum van tijd leren hoe je hetzelfde kunt doen. Maar als u last heeft van andere gerelateerde Gmail-problemen of -vragen, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met het Gmail Telefoonnummer . En dan staan ​​de getalenteerde experts klaar om u te helpen met betrouwbare en bruikbare oplossingen.

 Allereerst moet u beginnen met het openen van Gmail op uw respectieve computer.
 En nu zou je rechtsboven op de huidige pagina moeten klikken op het tandwiel Instellingen> Alle instellingen bekijken.
 Vervolgens moet u ook op het tabblad ‘Inbox’ klikken.
 En dan moet je de ‘Standaard’ optie kiezen die in de ‘Inbox Type’ sectie staat.

Opmerking: en als u alle tabbladen wilt verbergen, moet u ervoor kiezen om een ​​ander type inbox te kiezen.

 Daarna moet u in het gedeelte ‘Categorieën’ de vakjes selecteren voor de tabbladen die u wilt weergeven.

Opmerking: u moet ook weten dat u geen nieuwe tabbladen kunt maken; je mag alleen de bestaande tabbladen tonen of verbergen.

 Eindelijk, nu hoef je alleen maar naar de onderkant van de pagina te scrollen, en dan moet je op de optie ‘Wijzigingen opslaan’ klikken.

Opmerking: en in het geval dat u de mogelijkheid heeft om meldingen te ontvangen die n is gedraaid, moet u er rekening mee houden dat u alleen de meldingen ontvangt van e-mails die u in de primaire categorie hebt geplaatst.

Wanneer u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, moet u er helemaal klaar voor zijn om het gewenste probleemloos te gebruiken en te beheren. Als u echter problemen tegenkomt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u zonder enige aarzeling Bellen Gmail Nummer gebruikt. En dan helpen de gekwalificeerde technici de betrokken problemen meteen op te lossen, zodat u alleen het beste krijgt. U hoeft alleen de rest over te laten aan de technici, want ze zijn goed opgeleid en toegewijd om dit te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *